Professionele Wifi oplossingen

van Ubiquiti

Horeca

Het aanbieden van een goede WiFi-verbinding is van groot belang en komt uw onderneming ten goede. Bezoekers weten een goed werkende, makkelijk toegankelijke, internetverbinding te waarderen en zorgen daarmee indirect voor meer omzet.

Camping

Een goede wireless voorziening staat of valt bij een kwalitatief goed opgezette WiFi-infrastructuur. Is de bandbreedte niet voldoende of is het bereik van de Access Points niet optimaal dan is de campinggast ontevreden en dat is precies wat wij willen voorkomen.

Bedrijven

Een goede WiFi-dekking door het gehele bedrijfspand is belangrijk voor uw gebruikers. Een slechte Wireless verbinding kost netwerksnelheid. Medewerkers kunnen daardoor niet optimaal presteren en klagen over de performance van het Draadloze netwerk

Jachthaven

Om uw jachthaven aantrekkelijk te maken voor uw klanten is een professionele WiFi-verbinding een must. Veel bezoekers kijken vooraf of er wel Wireless op een aanlegplaats aanwezig is. U wilt hen niet teleurstellen met een niet optimaal werkende WiFi-installatie.

Scholen

Er wordt steeds vaker voor gekozen les te geven aan leerlingen die hun eigen tablet of notebook meebrengen of zelfs aangeleverd krijgen via school. Om dit technisch mogelijk te maken is het noodzakelijk een Wi-Fi netwerk te plaatsen dat grote aantallen, zich verplaatsende gebruikers kan verwerken.

Hotel

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit het leven. Men wil altijd en overal op internet kunnen. In een hotel is internet een must voor uw gasten, zodat zij tijdens hun zakenreis of vakantie snel online kunnen.

Verenigingen

We willen overal bereikbaar zijn, en bereikbaar blijven. Met een WiFi HotSpot biedt u uw bezoekers daarom snel, betrouwbaar en gratis draadloos internet via WiFi. Zo blijven ze langer, of komen ze sneller bij u terug.

Evenementen

U heeft voor een evenement of tijdelijk bedrijfsonderkomen een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk nodig. In deze gevallen huurt u tijdelijk een professioneel WiFi-netwerk van IT-PLAZA. Wij verhuren Wireless Lan (WLAN indoor en outdoor) en Public WiFi (WiFi Hotspot).