UniFi® – Netwerk en WiFi oplossingen voor iedere omgeving

Wilt u ook een betrouwbare WiFi omgeving in uw bedrijf? Laat u adviseren door onze WiFi experts

UniFi® – WiFi oplossingen voor iedere omgeving

Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface. Creëer een gastnetwerk of een hotspot voor uw gasten (ook mogelijk met betaalmogelijkheden).

UniFi®AP, Unifi Video en mFi® zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met honderden indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

Hoe werkt het?

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.

Professionele Netwerken

Wij bouwen voor MKB- bedrijven complete en betrouwbaare netwerken waarmee u de productiviteit van uw medewerkers verhoogd en uw bedrijf een stevig fundament geeft voor groei en innovatie. Uw netwerk word zo ingericht dat het aan de behoefte van uw bedrijf voldoet en uw medewerkers optimaal kunnen samenwerken. Zo kunt u mappen, printers, uw internet verbinding en software delen. Bovendien zijn al uw gegevens veilig dankzij dagelijkse back-up, verschillende rechten niveaus en eventueel ook encryptie.

Voor bedrijfs- of privédoeleinden kunnen wij u ook een Synology Network Attached Storage (NAS) systeem leveren, installeren en inrichten zodat u grote hoeveelheden bestanden zoals b.v. documenten, foto’s, muziek en films centraal op een NAS kunt opslaan en zo alle gebruikers, zowel zakelijk als thuis privé toegang geven tot al deze bestanden. Zo voorkomt u dat uw PC overvol raakt en… uw bestanden staan veilig bij een eventuele crash van uw PC of laptop.

 

Naast de UniFi WiFi netwerk hardware en software is er sinds kort ook de UniFi Video Camera product lijn

Ubiquiti UniFi Video

Een camerabewakings systeem geschikt voor thuis of op de zaak met eenvoudige installatie en uitbreidings mogelijkheden. Het probleem met veel camera systemen is dat het ontzettend duur is in de aanschaf, licentie kosten moeten worden betaald en daarnaast de kwaliteit vaak ver te zoeken is. Met het UniFi Video systeem komt hier verandering in.

Met de eenvoudige en veilige camera systemen van UniFi Video bieden wij de mogelijkheid het huis of het bedrijf zelf te monitoren, wanneer men wilt en op elk moment van de dag. Uiteraard kunnen de beelden ook worden bekeken met mobiele apparaten zoals smartphone of tablet en is er direct een actueel beeld live te zien van de omgeving.

Een aantal voordelen van UniFi Video:

 • Na de aanschaf geen extra licentie kosten!
 • 24/7 beeld en/of geluid in en rondom het huis / pand
 • Beelden terug kijken wanneer men wilt, ook via mobiel
 • De keuze tussen constante opname of bij beweging
 • Push notificaties van beweging en/of opname op Mobiel of via e-mail
 • Live alle camera’s bekijken op afstand, overal ter wereld
 • Systeem is eenvoudig uit te breiden tot meerdere camera’s
 • IR Led optie voor de camera’s voor nachtzicht
 • Beelden die opgeslagen zijn kunnen zowel lokaal als in de cloud worden opgeslagen
 • Geen super dure licentie kosten of dure hardware om HD beeld te krijgen
 • Ondersteuning loopt via IT-PLAZA

Wilt u meer informatie over deze Unifi oplossingen of een demo over het inzicht van de performance en mogelijkheden van de Unifi hardware neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *