Systeembeheer

Systeembeheer op basis van ICT-beheerpakketten en Service Afspraken

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

Dan is een fixed-price overeenkomst op basis van onze bouwstenen voor u de beste oplossing. Wilt u maatwerk, dan leveren we diensten op basis van nacalculatie. U kunt er ook voor kiezen om geheel op nacalculatie te werken.

Keuze in ICT-beheer met bouwstenen Wij werken graag vanuit een actief adviserende rol, omdat ook de toekomst van uw bedrijf een belangrijke rol speelt in uw ICT-beheer. Daarom hebben we verschillende bouwstenen waarmee we een beheer pakket opbouwen. Op deze manier is uw ICT-beheer schaalbaar en kunnen we later makkelijk een bouwsteen erbij, of eraf halen. In overleg met u zoeken we de beste combinatie bouwstenen voor uw ICT-beheer.

Zorgeloos ondernemen zonder SLA

Uw ICT-beheer pakket is automatisch voorzien van een Service Afspraak. Wij zeggen Service Afspraak in plaats van het veelgebruikte Service Level Agreement, omdat het niveau van onze service voor al onze klanten even hoog is. Er is maar één niveau, alleen de bouwstenen van de Service Afspraak verschillen. Bent u benieuwd welk beheer pakket bij uw bedrijf past? Neem contact op met ons voor een informatief gesprek.

Systeembeheer op basis van ICT-beheer pakketten en Service Afspraken. Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt.

We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee.

sep 27, 2018

Cloud Oplossingen

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaak

dec 30, 2020

Thuiswerken, hoe doe je dat?

Maar hoe moet je thuiswerken als de werkgever dit nog niet heeft gerealiseerd voor de werknemer ? IT-PLAZA kan bedrijven en werknemers helpen om dit te realiseren en in te stellen op hun werkplekken

sep 25, 2018

Apple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

okt 07, 2020

EXCHANGE ONLINE – OFFICE 365

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?