Slechte Wifi thuis..om gek van te worden tijdens deze Corona crisis

Aangezien we allemaal vanuit huis moeten werken komen we er vaak achter dat de Wifi van KPN of Ziggo meestal niet toereikend is om goed te kunnen werken, zeker als we met meerdere apparaten moeten werken op de Wifi.

Meestal werken we met meerdere gebruikers op de Wifi, doen we Video bellen met Teams of Zoom, gebruiken we VPN naar kantoor of Citrix naar kantoor. Dan zijn er nog de kinderen op hun tablet en wij zelf op onze Smartphones. We realiseren dus niet dan onze Wifi dan van behoorlijke kwaliteit moet zijn om goed te kunnen functioneren.

Wij kunnen u daarbij ondersteunen door op korte termijn een volwaardige netwerk met Wifi aan te leggen.

Wij gebruiken hiervoor de Unifi producten van Ubiquiti die hiervoor perfect zijn.

Door gebruik te maken van meerdere Wifi schotels door de gehele woning heeft u een professioneel netwerk waarbij er hoge snelheid en volledige dekking kan worden gegarandeerd.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via 010-8200228 of via e-mail op info@it-plaza.nl

sep 25, 2018

Apple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

dec 14, 2020

Systeembeheer

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

nov 19, 2020

Beschermt alle data in Office 365 en e-mail services

Zonder omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie.

De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren.

okt 07, 2020

EXCHANGE ONLINE – OFFICE 365

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?