Slechte Wifi thuis..om gek van te worden tijdens deze Corona crisis

Aangezien we allemaal vanuit huis moeten werken komen we er vaak achter dat de Wifi van KPN of Ziggo meestal niet toereikend is om goed te kunnen werken, zeker als we met meerdere apparaten moeten werken op de Wifi.

Meestal werken we met meerdere gebruikers op de Wifi, doen we Video bellen met Teams of Zoom, gebruiken we VPN naar kantoor of Citrix naar kantoor. Dan zijn er nog de kinderen op hun tablet en wij zelf op onze Smartphones. We realiseren dus niet dan onze Wifi dan van behoorlijke kwaliteit moet zijn om goed te kunnen functioneren.

Wij kunnen u daarbij ondersteunen door op korte termijn een volwaardige netwerk met Wifi aan te leggen.

Wij gebruiken hiervoor de Unifi producten van Ubiquiti die hiervoor perfect zijn.

Door gebruik te maken van meerdere Wifi schotels door de gehele woning heeft u een professioneel netwerk waarbij er hoge snelheid en volledige dekking kan worden gegarandeerd.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via 010-8200228 of via e-mail op info@it-plaza.nl

okt 07, 2020

EXCHANGE ONLINE – OFFICE 365

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

dec 30, 2020

Thuiswerken, hoe doe je dat?

Maar hoe moet je thuiswerken als de werkgever dit nog niet heeft gerealiseerd voor de werknemer ? IT-PLAZA kan bedrijven en werknemers helpen om dit te realiseren en in te stellen op hun werkplekken

dec 14, 2020

Systeembeheer

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

sep 27, 2018

Cloud Oplossingen

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaak

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?