LechnerConsult

Recentelijk hebben wij kennis gemaakt met IT-PLAZA en met name Robert Zwanink.
De wijze van aanpakken, het oplossingsgericht zijn, de bereikbaarheid en de kennis en kunde die de organisatie en met name Robert ten toon spreidt is heel erg  goed en efficiënt.
 
Op zoek naar een duidelijke en solide infrastructuur voor onze ict omgeving, hebben wij samen met Robert gekeken naar de bestaande situatie en naar wat wenselijk is voor LechnerConsult. Hij heeft ons zeer goede adviezen gegeven en de implementatie hiervan heeft Robert op een correcte en soepele wijze laten verlopen.
 
Een ander positief punt van IT-PLAZA is het “strippenkaart” systeem; helder, transparant en zeer doelmatig te gebruiken en in te zetten.
Kortom een zeer prettig bedrijf / persoon om mee samen te werken, een echte aanrader
 
“what you see is what you get”

Coen Hoogenkamp

PLEIN06

IT-PLAZA, helped us carefully with our IT-infrastructure. They make sure the network always runs smoothly. We've moved several times the past years and IT-PLAZA always took care that we were up and running immediately at our new location.

Koen de Boo

Groenaannemingsbedrijf Punt B.V.

IT-PLAZA draagt vanaf 2010 zorg voor al onze ICT gerelateerd kwesties en vragen. Persoonlijk contact en direct bereikbaar, uniek! Robert - van IT-PLAZA - beheert bij ons de vaste werkplekken en tal van mobiele devices. Hij geeft gedegen advies en ontzorgt ons door eventuele problemen binnen no-time op te lossen. Hij zorgt ervoor dat wij op kantoor en alle medewerkers buiten, probleemloos digitaal kunnen werken. Kortom: Een ICT-professional met oog voor de toekomst en een geweldige service! Ivan Ras Groenaannemingsbedrijf Punt B.V.

Ivan Ras

BGS Print & Media

IT-PLAZA heeft bij BGS Print & Media het nieuwe netwerk aangelegd voor 18 werknemers. Zij hebben de server zo ingericht dat we deze vanaf overal (thuis en onderweg via de telefoon) kunnen benaderen. Onze medewerkers kunnen zo perfect vanaf huis werken. Alle medewerkers zijn goed begeleid naar de overgang naar de nieuwe server. E-mail perfect ingesteld en de printers goed aangesloten.

Esther de Beus

Buitenpoort Catering

Snelle reactietijd en support We zijn klant sinds 2007 bij IT-PLAZA en daar hebben we geen seconde spijt van. Onze netwerk is bij hun in beheer en functioneert sinds die tijd zonder problemen

Ton Janssen

Campestri

Goed bereikbaar, snel een antwoord op mijn vragen. Wat een verademing is het om naar een bedrijf te bellen en direct de juiste persoon aan de telefoon te krijgen. Al sinds 2001 maken we gebruik van de support van IT-PLAZA. Het bevalt ons uitstekend.

Jeroen Versnel