Allround ICT-specialist

Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie oplossingen, hardware, software, netwerkbeveiliging, thuiswerkplekken … wij regelen het voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

Read more

Persoonlijke aanpak en advies

De reden waarom klanten van IT-PLAZA zeer trouw zijn, ligt voor een groot deel in de persoonlijke en adviesgerichte aanpak. U bent bij ons een persoon en geen nummer en via onze werkwijze denken wij altijd graag met u mee!

Read more

Waarom kiezen voor ons

Onze dienstverlening, volledig afgestemd op de bedrijfsvoering van onze klanten, blinkt uit in kwaliteit en service. Maatwerk, partnerschap en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel

Read more

Wij regelen alles en ontzorgen u compleet

Maatwerk, partnerschap en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar onze lijfspreuk: ‘Helder in ICT’

Read more

Hardware, software en diensten waar je wel van op aan kan. Zo simpel kan ICT zijn.

Ons advies en onze werkwijze zijn transparant

Systeembeheer

Met onze ICT-beheerpakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee.

24/7 Customer support

Heeft u vragen over onze Support ? Wil u meer informatie, een professioneel advies of een passende oplossing voor uw ICT omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Apple Beheer

IT-PLAZA is Apple Reseller en Apple Solution Expert voor bedrijven en instellingen. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis om bedrijven te adviseren met een passende oplossing.

Remote Support

Heeft u problemen met uw netwerk en wilt u direct Remote Support, neem dan contact met ons op.

Pro-Actief Systeembeheer: Backup Updates Onderhoud Storingen Controles Spam Virussen

Periodieke controle computersysteem

Bij het door IT-PLAZA professioneel uitgevoerde systeembeheer worden uw server en het gehele netwerk periodiek, bijvoorbeeld elke maand, gecontroleerd om problemen zoveel mogelijk voor te blijven. U ontvangt daarvan een uitgebreide rapportage.

Beveiliging computernetwerk

Een op maat gesneden netwerkbeveiliging maakt ook onderdeel uit van het systeembeheer. Speciaal voor uw onderneming wordt een beveiligingsplan ontwikkeld. Daarin wordt onder meer beschreven wie welke informatie mag bekijken en hoe onbevoegden geen toegang tot uw data kunnen krijgen. Wij adviseren u hier graag over.

Start nu
Aantal Klanten
Netwerkonderhoud
Aantal Projecten
Ontwikkelde Websites

Portfolio

Laatste Nieuws

AVG: Nieuwe privacywetgeving vanaf 25 mei 2018

By Robert Zwanink 03rd april 2018

Wat is de AVG? De AVG is de nieuwe privacywet die op 25 mei 2018 de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangt. De AVG is in vergelijking met de WBP een stuk strenger voor organisaties.

Read more

UniFi® – Netwerk en WiFi oplossingen voor iedere omgeving

By Robert Zwanink 26th oktober 2017

Wilt u ook een betrouwbare WiFi omgeving in uw bedrijf? Laat u adviseren door onze WiFi experts UniFi® – WiFi oplossingen voor iedere omgeving Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere

Read more

OneDrive voor Bedrijven

By Robert Zwanink 06th april 2017

Wat is OneDrive voor Bedrijven? OneDrive voor Bedrijven is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren. U

Read more
Mogelijkheid om de vormgeving van webpagina's los te koppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast te leggen.
HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, afgewerkte versie van de HTML-standaard.
WordPress is een CMS Systeem voor het maken van interactieve websites
Search engine optimization (SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing

Referenties