NETWERKBEHEER

Voor iedere organisatie die afhankelijk is van ICT, in welke mate dan ook, is een goed netwerkbeheer van cruciaal belang. Zo voorkomt een goed netwerkbeheer bijvoorbeeld veel frustraties door traagheid en downtime. Want deze moeten natuurlijk minimaal zijn. IT-PLAZA is altijd op de hoogte van de laatste technieken en gestelde eisen. Wij zorgen er voor dat uw netwerk zowel nu als in de toekomst continu aan alle eisen voldoet en de ICT structuur van uw organisatie altijd als een zonnetje loopt.

VEILIG EN BETROUWBAAR NETWERKBEHEER

In een bedrijfsnetwerk is het belangrijk dat betrouwbare informatie niet zomaar door iedereen ingezien of benaderd kan worden. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers vanaf elke locatie bij zijn of haar gegevens kan zonder dat onbevoegden hier ook toegang tot hebben. Met de nieuwste Firewall updates en patches en monitoring houden wij uw netwerk optimaal beveiligd en wij brengen u tijdig op de hoogte van security alerts.

DE VOORDELEN VAN GOED NETWERKBEHEER

  • Meerdere locaties op één netwerk is mogelijk(via VPN)
  • Minimale downtime en geen traagheid
  • Onbevoegden worden uitgesloten

VPN VERBINDING

Via een VPN verbinding is het mogelijk om meerdere vestigingen binnen een organisatie op een veilige manier met elkaar te verbinden. VPN staat voor Virtual Private Netwerk, oftewel een virtueel privé netwerk. Gegevens die via een VPN verbinding met elkaar worden uitgewisseld zijn versleuteld. Dit betekent dat deze gegevens niet toegankelijk zijn voor andere internetgebruikers dan de gebruikers op de VPN verbinding.

NETWERKBEHEER AANVRAGEN

Wilt u graag meer informatie ontvangen over netwerkbeheer of wilt u netwerkbeheer van IT-PLAZA aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Altijd de juiste keuze met netwerkbeheer van IT-PLAZA Voor al uw netwerkbeheer vraagstukken en opdrachten moet u bij ons zijn. Zowel voor volledig netwerkbeheer of als ondersteuning van uw eigen netwerkbeheerders. Wij hebben altijd een oplossing.

Een stabiel netwerk is voor elk bedrijf een MUST !!