INSTALLATIE EN INRICHTING

Een netwerk dat stabiel draait en zorgeloos werkt, het zou mooi zijn. Echter maken veel mensen de fout om te besparen op de aanleg hiervan. Veel bedrijven doen het in de opstartfase zelf om zo kosten te besparen. Systeembeheer en netwerk installatie zijn specialiteiten van ons bedrijf.

Netwerk omgevingen installeren en onderhouden

Of het nu gaat om twee computers of 1000 computers; de basis is belangrijk om storingen en/of vertragingen zoveel mogelijk te beperken. De kosten voor het aanleggen van een netwerk hoeven niet veel te bedragen; het gaat erom dat het juist en op een correcte manier gebeurt met de juiste spullen en apparatuur.

Jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van netwerken geeft ons de mogelijkheid om u een goed advies te geven. De uitvoering kan door ons gedaan worden, maar tevens ook het onderhoud en de service. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven en de beste service en kwaliteit.

Een netwerk zonder zorgen? Wij garanderen de beste prijs, ook als u al een offerte van een andere partij heeft liggen. Net zoals ons unieke “Een server zonder zorgen”, bieden wij ook een “Netwerk zonder zorgen ” tegen een vast LAAG tarief.

IT-PLAZA biedt zich aan als partner binnen uw bedrijf. Zo heeft u de garantie van professionals die u helpen wanneer u dat nodig heeft !