ICT ADVIES

Elke organisatie is anders. Daarom bieden wij ICT-advies op maat. Heeft u een vraag over uw hardware, software, telefonie of netwerk? Wij helpen u graag.

Uw situatie in kaart Als eerste stap naar een effectieve oplossing brengen wij uw situatie in kaart. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide ICT-scan . Tegen welk probleem loopt u aan? Welke ICT- en telefoniediensten neemt u af, en wat betaalt u daarvoor? Hoe gaat uw situatie de komende tijd veranderen, en welke invloed hebben deze veranderingen op uw systemen? Zo krijgen we een compleet beeld van uw bedrijf, en kunnen we zien wat er misgaat of beter kan.

Is er onvoldoende ICT-kennis in uw bedrijf aanwezig? Twijfelt u over de juiste oplossing voor uw ICT-probleem? Heeft u last van keuzestress bij aankoopbeslissingen? Leveren uw ICT-investeringen te weinig op? Of ontbreekt een duidelijk ICT-beleid?

Onafhankelijk advies? Het beste advies!

Automatiseringsprojecten worden ingewikkelder. Heeft u iemand nodig met brede markt-, product- en technische kennis die slimme ICT-oplossingen voor u bedenkt? Als onafhankelijk IT-partner geven wij u advies dat niet gebonden is aan bepaalde merken en leveranciers. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing met de scherpste prijs-prestatieverhouding.