Welkom op onze website

Sinds 2001 levert IT-PLAZA betrouwbare oplossingen voor automatisering. Wij staan voorop als het gaat om het bedenken van stabiele en kostenefficiënte automatiseringsoplossingen.

Apple Beheer

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ?

Netwerkbeheer

U houdt zich het liefst bezig met ondernemen en het laatste waar u zich druk over wilt maken is uw ICT?

Proactief Systeembeheer

Compleet systeem- en netwerkbeheer voor MKB en middelgroot bedrijf

WebDesign

Wilt u een website laten maken? Wij bieden een professionele website met CMS systeem voor uw bedrijf.

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ?

APPLE BEHEER & SUPPORT

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen. Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

ICT-beheer is belangrijk voor goed functionerende computersystemen. Wij voorzien onze beheersklanten van zowel Windows als Apple support. Dit doen wij door middel van hulp op afstand en wanneer nodig gewoon bij u op locatie.
Het leveren van Windows en Apple Support vereist speciaal opgeleide beheerders. IT-PLAZA heeft deze speciaal opgeleide beheerders in huis. Zij zijn volledig gefocust op Windows systemen en Apple support.

De kennis van onze mensen wordt constant actueel gehouden. Hierdoor maakt het bijvoorbeeld niet uit of u nu met een wat ouder – of met een fonkelnieuw – besturingssysteem komt. Bij ons is op ICT-vlak altijd de juiste kennis aanwezig.

PROACTIEF SYSTEEMBEHEER

IT-PLAZA heeft de mogelijkheid om op afstand, via 24/7 monitoring, mee te kijken op uw computer. Zo kunt u snel worden geholpen bij problemen met uw netwerksysteem.

Een goed werkend computersysteem is van levensbelang voor uw bedrijf. Aan een computer die het niet doet, heeft u niets. Een niet goed werkende computer kost u geld.

Een eigen systeembeheerder is echter niet per se nodig voor het up-to-date houden van uw computersysteem en het oplossen van problemen. De professionals van IT-PLAZA hebben veel ervaring met pro-actief systeembeheer. Ook uw computersysteem is bij hen in vertrouwde handen.

Periodieke controle computersysteem

Bij het door IT-PLAZA professioneel uitgevoerde systeembeheer worden uw server en het gehele netwerk periodiek, bijvoorbeeld elke maand, gecontroleerd om problemen zoveel mogelijk voor te blijven. U ontvangt daarvan een uitgebreide rapportage.

Waarom kiezen voor ons

Onze dienstverlening, volledig afgestemd op de bedrijfsvoering van onze klanten, blinkt uit in kwaliteit en service. Maatwerk, partnerschap en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar onze lijfspreuk: ‘Helder in ICT’.

Allround ICT-specialist

Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie oplossingen, hardware, software, netwerkbeveiliging, thuiswerkplekken … wij regelen het voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

Persoonlijke aanpak en advies

De reden waarom klanten van IT-PLAZA zeer trouw zijn, ligt voor een groot deel in de persoonlijke en adviesgerichte aanpak. U bent bij een persoon en geen nummer en via onze werkwijze (o.a. met heldere rapportages) denken wij altijd graag met u mee!

Kostenbesparing

Met ons enthousiaste team van ICT- en netwerkspecialisten maken wij van automatisering een beheersbaar geheel dat direct tot kostenbesparing leidt. Niet de producten maar de oplossingen en klanten staan bij IT-PLAZA centraal.

Onze doelgroep: 1 tot 250 werkplekken

Onze klanten zijn bedrijven met gemiddeld 1 tot maximaal 250 werkplekken. 90% van al onze klanten bevindt zich in dit segment. Wij kennen uw problemen en beschikken over de benchmarks!

Webdesign op maat

Hoe werkt dat eigenlijk? IT-PLAZA werkt met een eigen beheersysteem. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen maken op uw website. Wij blijven dit systeem doorontwikkelen, voor optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Onze Diensten

IT-PLAZA staat voor innovatieve ICT-oplossingen voor de MKB-sector. Bij de uitvoering en oplevering van ICT-projecten streven wij altijd naar een perfect resultaat.

Microsoft Office 365

Wij verzorgen voor u de Office 365 installatie en zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt. Met onze Office 365 installatie bent u verzekerd van een zorgeloze overstap naar Office 365, zonder uitvaltijd of gegevensverlies.

Professioneel Wifi

Een netwerk zonder kabels, soms kan het niet anders. Een een zakelijke omgeving volstaat vaak niet een standaard wifi-accesspoint. Wij hebben ervaring in het adviseren, leveren en beheren van professionele wifi-netwerken in kleine en grote omgevingen.

Apple Beheer

IT-PLAZA is Apple Reseller en Apple Solution Expert voor bedrijven en instellingen. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis om bedrijven te adviseren met een passende oplossing.

Installatie en Inrichting

Een netwerk dat stabiel draait en zorgeloos werkt, het zou mooi zijn. Echter maken veel mensen de fout om te besparen op de aanleg hiervan. Veel bedrijven doen het in de opstartfase zelf om zo kosten te besparen.

ICT Advies

Elke organisatie is anders. Daarom bieden wij ICT-advies op maat. Heeft u een vraag over uw hardware, software, telefonie of netwerk? Wij helpen u graag.

Premium Support 24/7

24/7 de juiste ondersteuning bij storingen. Voor uw organisatie is de beschikbaarheid van het bedrijfsnetwerk en werkplekken cruciaal voor de bedrijfsvoering.

Hulp nodig ?

De meeste storingen kunnen wij op afstand voor u oplossen. Lukt dat niet, dan verhelpen wij de storing bij u op locatie.

Neem contact met ons op..!

010-8200228

24 x 7 support is beschikbaar

Stuur ons een email..!

info@it-plaza.nl

24 x 7 support is beschikbaar

Onze Partners