Cloud Oplossingen

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaakt.

MKB-ondernemers kiezen steeds vaker voor cloud-oplossingen. Locatie onafhankelijk werken, zekerheid over de kosten en meer flexibiliteit zijn de belangrijkste redenen. Is uw organisatie klaar voor de cloud?

We luisteren graag naar uw verhaal. In begrijpelijke taal geven we u advies en we realiseren een cloud-omgeving die meebeweegt met uw organisatie. En als de cloud te vroeg komt voor uw organisatie, dan zeggen we dat ook. De cloud is immers geen doel, maar een middel.

VEROUDERDE SERVER, WAT NU?

Is uw huidige server aan vervanging toe? Een geschikt moment om de mogelijkheden van de cloud te onderzoeken. Daarbij rijzen vragen over veiligheid, functionaliteit, kosten, het gebruik van applicaties, de opslag van data en gebruiksvriendelijkheid. Deze – en andere – vragen beantwoorden we bij een technische inventarisatie.

We luisteren naar uw wensen en komen samen met u tot een ICT-oplossing die past bij uw organisatie. Soms betekent dat een oplossing volledig in de cloud, soms plaatsing of vervanging van een server in huis, soms een eigen server maar wel in een datacenter en soms een mix van een eigen server in combinatie met een cloud-oplossing (hybride oplossing).

MICROSOFT PARTNER CLOUD SOLUTIONS

Als Microsoft Partner zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beheersen we de technieken die nodig zijn om uw organisatie succesvol te laten werken in de cloud.

Overweegt u een overstap naar de cloud? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Tags:
sep 25, 2018

Apple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

okt 25, 2018

OneDrive Voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren. U kunt met OneDrive voor Bedrijven uw bestanden vanaf elk apparaat bijwerken en delen. U kunt ook gelijktijdig met anderen aan Office-documenten werken.

dec 14, 2020

Systeembeheer

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

nov 19, 2020

Beschermt alle data in Office 365 en e-mail services

Zonder omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie.

De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?