Apple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen. Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

ICT-beheer is belangrijk voor goed functionerende computersystemen. Wij voorzien onze beheersklanten van zowel Windows als Apple support. Dit doen wij door middel van hulp op afstand en wanneer nodig gewoon bij u op locatie.
Het leveren van Windows en Apple Support vereist speciaal opgeleide beheerders. IT-PLAZA heeft deze speciaal opgeleide beheerders in huis. Zij zijn volledig gefocust op Windows systemen en Apple support.

De kennis van onze mensen wordt constant actueel gehouden. Hierdoor maakt het bijvoorbeeld niet uit of u nu met een wat ouder – of met een fonkelnieuw – besturingssysteem komt. Bij ons is op ICT-vlak altijd de juiste kennis aanwezig.

Tags:
okt 07, 2020

EXCHANGE ONLINE – OFFICE 365

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

okt 25, 2018

OneDrive Voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren. U kunt met OneDrive voor Bedrijven uw bestanden vanaf elk apparaat bijwerken en delen. U kunt ook gelijktijdig met anderen aan Office-documenten werken.

dec 30, 2020

Thuiswerken, hoe doe je dat?

Maar hoe moet je thuiswerken als de werkgever dit nog niet heeft gerealiseerd voor de werknemer ? IT-PLAZA kan bedrijven en werknemers helpen om dit te realiseren en in te stellen op hun werkplekken

dec 14, 2020

Systeembeheer

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?