Apple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen. Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

ICT-beheer is belangrijk voor goed functionerende computersystemen. Wij voorzien onze beheersklanten van zowel Windows als Apple support. Dit doen wij door middel van hulp op afstand en wanneer nodig gewoon bij u op locatie.
Het leveren van Windows en Apple Support vereist speciaal opgeleide beheerders. IT-PLAZA heeft deze speciaal opgeleide beheerders in huis. Zij zijn volledig gefocust op Windows systemen en Apple support.

De kennis van onze mensen wordt constant actueel gehouden. Hierdoor maakt het bijvoorbeeld niet uit of u nu met een wat ouder – of met een fonkelnieuw – besturingssysteem komt. Bij ons is op ICT-vlak altijd de juiste kennis aanwezig.

Tags:
nov 19, 2020

Beschermt alle data in Office 365 en e-mail services

Zonder omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie.

De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren.

sep 27, 2018

Cloud Oplossingen

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaak

okt 25, 2018

OneDrive Voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren. U kunt met OneDrive voor Bedrijven uw bestanden vanaf elk apparaat bijwerken en delen. U kunt ook gelijktijdig met anderen aan Office-documenten werken.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?