Goed doordacht webdesign geeft kracht aan uw website!

Nieuwe website laten maken? Straalt de huidige website niet jullie identiteit uit? Is jullie website een belangrijk onderdeel in de organisatie geworden? Of willen jullie meer bezoekers? Dit kan allemaal met een WordPress website op maat.

Wij zijn een full-service internetbureau, waardoor wij naast webdesign, ook een website bouwen, onderhouden, eventueel hosten en de online vindbaarheid. Nu kan jullie aandacht naar de klanten, zonder tegen technische beperkingen aan te lopen.

Webdesign op maat

IT-PLAZA is een webdesign bureau en dat betekent dat er geen standaard ontwerpen klaarliggen. Dit werkt trouwens ook niet, want elke website heeft zijn eigen doelgroep (persona’s), wensen, informatie en acties. Hierdoor zal de identiteit van de organisatie als rode draad door de gehele website lopen.

Online doelstellingen

Moet de verkoop gestimuleerd worden of moet de nieuwe website zorgen voor meer bezoekers? Wij zorgen dat het webdesign gebouwd wordt om die doelen te realiseren. Hoe wij dit doen? Denk aan juiste pagina-indeling, juiste plaatsing van knoppen en ga zo maar door. Je profiteert van meer dan 12 jaar digitale ervaring.

Online vindbaarheid vergroten

Een van de eerste stappen is ervoor zorgen dat jullie website online vindbaar is. Zonder bezoekers heb je niks aan een mooi webdesign. Onze website webbouwers werken nauw samen met SEO specialisten. Voordat de eerste lijn van het webdesign wordt gezet, weten de ontwerpers al waarop zij moeten letten.

Bovendien werken wij al jaren met het wereldwijde nummer één Content Management Systeem (CMS) , WordPress. Dit is door Google zelf als SEO vriendelijk CMS bestempeld.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?