Ubiquiti Unifi

IT-PLAZA is officieel partner van Ubiquiti en levert Wifi producten en andere netwerkproducten van Ubiquiti. Ubiquiti biedt meer dan alleen Wifi producten zoals VOIP producten, cameraproducten, verlichting en nog veel meer.

Betaalbaar Wifi Netwerk van Ubiquiti Unifi!

Wifi is tegenwoordig ondenkbaar bij kleine en grote ondernemingen. Het is ook vaak een bron van irritatie, omdat Wifi netwerken storingsgevoeliger zijn dan een bekabelde netwerken. Ons advies is dan ook om het netwerk, waar mogelijk, altijd te bekabelen! Is er geen mogelijkheid om het netwerk te bekabelen dan hebben wij een goede en betaalbare oplossingen voor wifi netwerken.

Aantal Unifi componenten in beheer : 83 Routers 402 Switches 425 Access Points

Waarom UNIFI

Ubiquiti UniFi-apparaten hebben een plaats op de markt met een zeer ontwrichtende prijs, met een overvloed aan apparaten om uit te kiezen.

Ze zijn meer schaalbaar, meer aanpasbaar en iets duurder dan basisapparatuur voor de consument.Elk component is makkelijk te koppelen en het netwerk kan op deze manier makkelijk worden uitgebreid.

Wi-Fi is het hoofdvoedsel geworden voor onze netwerkbehoeften. Het is handig, veel gebruikt en soms extreem irritant. Consumentenapparaten kunnen beperkte functionaliteit en een slechte dekking bieden, tenzij u in een studio woont. Het antwoord op dit probleem ligt misschien bij Ubiquiti UniFi.

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie die niets extra kost en geen extra hardware kost. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.