Netwerkbeheer

Netwerkbeheer is essentieel voor iedere organisatie die in meer of mindere mate afhankelijk is van ICT. Het nieuwe werken wint namelijk aan populariteit en verschillende vestigingen werken steeds vaker op één netwerk. Daarnaast zorgt de opkomst van Bring Your Own Device (BYOD) en Internet of Things (IoT) ervoor dat er nieuwe eisen aan netwerken en de bijbehorende ICT-infrastructuur worden gesteld.

Als uw ICT partner op het gebied van netwerkbeheer, verzekeren wij u ervan dat uw netwerk continu aan uw eisen voldoet én in de toekomst aan blijft voldoen

Stabiele bedrijfsnetwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk, daar gaat het u om. Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen. Een professioneel bedrijfsnetwerk zorgt simpelweg voor een goede verbinding. Daarnaast is een goede ICT-infrastructuur belangrijk voor het groeiende aantal IP-diensten. Denk hierbij aan diensten met betrekking tot beveiliging (alarm, camerabewaking, toegangsbeheer) en telefonie (VoIP, hosted telefonie en Microsoft Teams Telefonie).

Elektro-Actief-ICT-Netwerk-internet-routers-swichting
it-infrastructuur

Professioneel netwerkbeheer

Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Welke processen liggen er stil als de server hapert? Wat is het gevolg als u een dag lang geen informatie kunt delen? Een betrouwbaar netwerk is een voorwaarde voor uw business. Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Omdat netwerkinrichting en beheer ervan een complexe aangelegenheid is laten veel bedrijven het beheer over aan specialisten.

De volgende onderdelen maken deel uit van het beheer van uw netwerk:

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?