Managed IT Services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen! Want problemen met een IT omgeving zijn kostbaar en pijnlijk.

De Managed Services van IT-PLAZA zijn dan ook ontworpen voor bedrijven die 100% controle willen over hun ICT platform. Met geautomatiseerde processen monitoren wij je systemen en komen wij preventief in actie. De stabiliteit van jouw omgeving is onze zorg!

IT UITBESTEDEN

Het uitbesteden van IT kan op verschillende manieren. Je kunt je huidige IT-omgeving ‘as is’ aan ons uitbesteden. Maar in dat geval maak je geen gebruik van de mogelijkheden om op basis van onze best practices je omgeving te optimaliseren. 

Met Managed IT Services hoeft u zich niet meer zorgen te maken over uw IT. Het is dan onze taak dat alles blijft functioneren en waar nodig direct actie op wordt ondernomen. Extern ondersteuning is ook hierbij inbegrepen zodat wij onze taak zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren en jullie hierbij zo min mogelijk hoeven te storen.

Managed IT Services bestaat met het doel dat uw medewerkers het werk kunnen uitvoeren zonder enige verstoring. Dit is hierbij ook onze hoogste prioriteit. Het is ook mogelijk om hier aanvullende opties bij te nemen voor een vast bedrag per maand. U kunt bijvoorbeeld ondersteuning op locatie of vervangende onderdelen bij een defect aan het pakket toevoegen.

Open chat
Hallo...kunnen we u helpen ?